Συνεστίαση του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δ.Υ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Συνεστίαση του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δ.Υ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας
Στην ηλιόλουστη Κυριακή της 13ης Νοεμβρίου συγκεντρωθήκαμε και πάλι 80 εκλεκτά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου μας για την τελευταία εκδήλωση του 2016. Ήταν η λαμπρή συνεστίαση που έγινε στην πολυτελή αίθουσα του κέντρου “Πιθάρι” στο Αγρίνιο, μέσα σε ένα κλίμα χαράς και εγκαρδιότητας και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.Έτσι είχαμε την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε, να τα πούμε από κοντά, να συσφίξουμε τις σχέσεις μας, να συζητήσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν, να ανταλλάξουμε απόψεις και να εκφράσουμε την πεποίθησή μας και την πίστη μας πως μετά το Γολγοθά και τη σταύρωση θα έρθει αναμφίβολα και η Ανάσταση.

Το τραπέζι που παρατέθηκε ήταν πλουσιοπάροχο΄το κρασί που κεράστηκε σε όλους τους συνδαιτυμόνες ήταν ευγενής προσφορά του εκλεκτού φίλου μας και μέλους του Συνδέσμου μας, μεγάλου τυροκόμου εκ Περδικακίου κου Κοσμά Ζάγκα. κι αφού απολαύσαμε τα ωραία και ποικίλα εδέσματα άρχισε το γλέντι και ο χορός με τη συνοδεία μουσικής.

Μέσα σε κλίμα αμείωτου κεφιού, πρώτος έσυρε και πάλι το χορό ο βιρτουόζος πρόεδρός μας κος Κων/νος Κουκόπουλος, με την εξαίρετη σύζυγό του κα Αγγελική, που στη συνέχεια παρέσυραν και πολλούς άλλους να μπουν στο χορό δείχνοντας τις χορευτικές τους δεξιότητες και το ταλέντο τους για αρκετή ώρα.

Το τέλος της συνεστίασης μας βρήκε όλους ικανοποιημένους και ευχαριστημένους, αφού για άλλη μια φορά μας δόθηκε η ευκαιρία να δείξουμε την ψυχική μας ενότητα, να τονώσουμε τους δεσμούς της φιλίας μας και να αναδείξουμε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής πιστεύοντας ακράδαντα πως οι ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά μας θα είναι πιο φωτεινοί, ευοίωνοι και ελπιδοφόροι.

Κάνοντας έναν απολογισμό θα συμπεραίναμε πως όλες οι εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας μέσα στο έτος στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Γι’ αυτό το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας και ο ακούραστος πρόεδρός μας Κων/νος Κουκόπουλος, ευχαριστούμε από καρδιάς τον καθένα σας για τη συμμετοχή του.

Κι είμαστε γεμάτοι χαρά και περηφάνεια, με υψηλό ηθικό, αφού οι προσπάθειές μας να έρθουμε πιο κοντά, να ζήσουμε ωραίες στιγμές και να νιώσουμε αυτή την ψυχική ευφορία, βρήκαν απήχηση στα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν με προθυμία και ευχάριστη διάθεση στο κάλεσμά μας.

Έτσι με περισσότερη όρεξη και ζήλο θα συνεχίσουμε και στο μέλλον, προσφέροντας στα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας ότι ωραίο και ευχάριστο που μας εξυψώνει ηθικά και πνευματικά, ώστε να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία.