Συνεστίαση Του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δ.Υ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Συνεστίαση Του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δ.Υ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Μέσα σ’ ένα κλίμα χαράς και εγκαρδιότητας πραγματοποιήθηκε και η τελευταία εκδήλωση του Συνδέσμου μας για το έτος 2015. Ήταν η συνεστίαση ποιυ έλαβε χώρα την Κυριακή το μεσημέρι 8 Νοεμβρίου στο κέντρο “Σκούτας” στην Καμαρούλα Αγρινίου.Αρκετά από τα μέλη μας με προθυμία και ευχάριστη διάθεση έδωσαν το παρόν και σ’ αυτή τη γιορταστική, απλή και ωραία συνάντηση, που μας έφερε κοντά για άλλη μια φορά κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να συσφίξουμε τις σχέσεις μας, να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε για τα προβλήματα που μας απασχολούν και να ενισχύσουμε ο ένας τον άλλο με την αισιοδοξία, την πίστη και την πεποίθηση πως θα’ ρθουν και Αλκυονίδες ημέρες.

Αφού απολαύσαμε τα ωραία εδέσματα, χορέψαμε και διασκεδάσαμε αρκούντως, αποχωριστήκαμε με την ευχή “και του χρόνου καλύτερα και περισσότεροι”.

Έτσι κλείσαμε τη φετινή χρονιά με άλλη μια πετυχημένη εκδήλωση που μας τόνωσε το ηθικό ώστε να προχωρήσουμε και στο μέλλον σαν Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, προσφέροντας στα μέλη μας κι άλλες ευκαιρίες για ψυχική και πνευματική ανάταση, απόδραση απ’ την πεζή καθημερινότητα και ενατένιση τηλαυγέστερων, ευγενέστερων και ανθρωπινότερων οριζόντων.