Συνεστίαση Συνδέσμου 10/11

Συνεστίαση Συνδέσμου 10/11

Μέσα σε μια φιλική, χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε και η τελευταία, αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Συνδέσμου μας για το 2019, στην εξαιρετική και πανηγυρική συνεστίαση, που έλαβε χώρα στο κέντρο “Πιθάρι” το μεσημέρι της ηλιόλουστης Κυριακής στις 10 Νοεμβρίου.

Περίπου ενενήντα εκλεκτά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου μας ανταποκρινόμενοι στην τελευταία μας πρόσκληση, έσπευσαν με προθυμία και ευφρόσυνη διάθεση στην πολυτελή αίθουσα του κέντρου, όπου μέσα σ’ ένα κλίμα εγκαρδιότητας και αγάπης είχαμε την ευκαιρία να ξανανταμώσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε για τα προβλήματα που μας απασχολούν, επισφραγίζοντας έτσι τις άριστες σχέσεις μας και το κλίμα της φιλίας, της σύμπνοιας και της ενότητας που μας χαρακτήριζε σε όλες τις εκδηλώσεις και τις εξορμήσεις που πραγματοποιήσαμε στη διάρκεια του 2019 που φεύγει.

Έτσι πετύχαμε να συσφίξουμε τις σχέσεις και να ενισχύσουμε την πίστη και την ελπίδα πως και το νέο έτος 2020 θα είναι φωτεινό, ελπιδοφόρο και δημιουργικό.

Τα τρία στοιχεία που συνέθεσαν την απόλυτα επιτυχημένη γιορτινή μας σύναξη ήταν η άρτια οργάνωση της συνεστίασης, το εξαιρετικό φαγητό και το κέφι, ο χορός και η διασκέδαση.

Με την ευλογία του αιδεσιμότατου πατρός Ευθυμίου Κουκούλη ξεκίνησε το γεύμα μας κι αφού απολαύσαμε τα πλουσιοπάροχα και ποικίλα εδέσματα, δόθηκε το έναυσμα για γλέντι και χορό με τη συνοδεία εξαιρετικής μουσικής.

Μέσα σε κλίμα ευθυμίας και ανεξάντλητου κεφιού πρώτος έσυρε και πάλι το χορό ο ακούραστος, γεμάτος σφρίγος και δεξιοτεχνία, πρόεδρός μας κ. Κων/νος Κουκόπουλος με τα μέλη του Συμβουλίου μας κ. Νίκο Παπαδημητρίου και κ. Γιώργο Ροϊδη, που στη συνέχεια παρέσυραν και πολλούς άλλους να μπουν στο χορό, επιδεικνύοντας το ταλέντο τους και τις εξαίρετες χορευτικές τους δεξιότητες για αρκετή ώρα.

Στην εκδήλωσή μας παρέστη και ο εκλεκτός και δυναμικός πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων του ΙΚΑ κ. Δημητρούλης με την εκλεκτή συζυγό του, που απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές στους παρευρισκόμενους.

Αφού προσφέρθηκε και το γλυκό έφτασε πια η ώρα της λήξης του γλεντιού και της ευωχίας, που μας βρήκε όλους ευχαριστημένους και ενθουσιασμένους, αφού και με την τελευταία αυτή αποχαιρετιστήρια συνεστίαση, μας δόθηκε η ευκαιρία να δείξουμε την ψυχική μας ενότητα, να τονώσουμε τους δεσμούς φιλίας και αγάπης που μας συνδέουν, να συνεχίσουμε την πορεία και την προσπάθειά μας με περισσότερη θέρμη, πίστη και αισιοδοξία πως η ζωή μας, όταν είμαστε ενωμένοι, θα γίνεται ολοένα ανθρωπινότερη, θα μας οδηγεί σε σφαίρες ψυχικού και ηθικού μεγαλείου, θα μας μεταρσιώνει στους θόλους της θείας και ουράνιας τελειότητας.