Συνεστίαση Συνδέσμου στις 11Νοεμβρίου 2018

Συνεστίαση Συνδέσμου στις 11Νοεμβρίου 2018
Η Κυριακή της 11ης Νοεμβρίου 2018, ήταν μια θαυμάσια και εξαιρετική ημέρα για το Σύνδεσμό μας, αφού πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια και εορταστική μας συνεστίαση στην πολυτελή αίθουσα του κέντρου “Πιθάρι”.

Μέσα σε ένα κλίμα χαράς, εγκαρδιότητας και ευφρόσυνης διάθεσης, 90 εκλεκτά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου μας έσπευσαν με προθυμία να ανταποκριθούν στην τελευταία μας αυτή πρόσκληση και παρέστησαν στη λαμπρή αυτή εκδήλωση, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, επισφραγίζοντας έτσι τις άριστες σχέσεις μας και το κλίμα της φιλίας, της σύμπνοιας και της ενότητας που μας χαρακτήριζε στην όλη πορεία μας και σε όλες τις εκδηλώσεις και τις εξορμήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χρόνο που φεύγει.

Και η οργάνωση της συνεστίασης και το εξαιρετικό φαγητό αλλά και ο χορός και η διασκέδαση, ήταν τα τρία στοιχεία που συνέθεσαν την ωραία αυτή γιορτινή μας σύναξη.

Με τις ευλογίες των αιδεσιμότατων π. Παναγιώτη Γρέντζελου και π. Ευθύμιου Κουκούλη, ξεκίνησε το φαγοπότι κι αφού απολαύσαμε το πλουσιοπάροχο γεύμα μας, την σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο εξαίρετος συνάδελφος μαθηματικός κ. Θωμάς Στάθης, πολυμήχανος και πνευματώδης, που ανέλαβε να μας διασκεδάσει με την απαράμιλλη υποκριτική και ταχυδακτυλουργική του δεξιοτεχνία, παρουσιάζοντας ένα σατιρικό δρώμενο, όπου διακωμωδούσε και καυτηρίαζε τα κακώς έχοντα των μνημονίων που καταδυνάστευσαν και συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό. Αφού μας εντυπωσίασε με τα κόλπα και τα μαγικά του, κλέβοντας την παράσταση, στο τέλος καταχειροκροτήθηκε από όλους τους συνδαιτυμόνες.

Στη συνέχεια με τη συνοδεία μουσικής άρχισε ο χορός με το κέφι να κορυφώνεται. Προεξάρχοντες και πάλι ο πρόεδρός μας κ. Κωνσταντίνος Κουκόπουλος με τη σύζυγό του κα. Αγγελική, που παρέσυραν και τους άλλους στη δίνη του χορού, όπου αναδείχθηκαν οι χορευτικές δεξιότητες πολλών μελών μας.

Μετά από 3 ώρες διασκέδασης, αποχωρήσαμε ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι, αφού για άλλη μια φορά, με την αθρόα συμμετοχή μας στην αποχαιρετηστήρια συνεστίαση του Συνδέσμου, μας δόθηκε η ευκαιρία να συσφίξουμε τις σχέσεις μας, να δείξουμε την ψυχική μας ενότητα, να τονώσουμε τους δεσμούς φιλίας και αγάπης ανάμεσά μας και να συνεχίσουμε την πορεία και τον αγώνα μας με θέρμη, πίστη και αισιοδοξία για ένα φωτεινότερο, δημιουργικότερο, ελπιδοφόρο και ευοίωνο μέλλον.

Κλείνοντας, θα θέλαμε εκ μέρους του Δ.Σ., να ευχαριστήσουμε ολόθερμα όλα τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας για την ολοπρόθυμη συμμετοχή τους σε όλες τις εκδηλώσεις του έτους 2018, που μας δίνουν δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε τη δράση μας με περισσότερη όρεξη και ζήλο, προσφέροντας κι άλλες ευκαιρίες που θα ομορφαίνουν τη ζωή μας και θα μας εξυψώνουν ηθικά και πνευματικά.