Κοπή Πίτας και Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Συνταξιούχων Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Κοπή Πίτας και Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του  Συνδέσμου Συνταξιούχων Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Κοπή Πίτας και Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του  Συνδέσμου Συνταξιούχων Ν. Αιτωλοακαρνανίας

 

Μέσα σε μια εξόχως λαμπερή, χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα, έγινε η κοπή της πίτας και η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση  του Συνδέσμου μας την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στη μεγάλη και πολυτελή αίθουσα του κέντρου «Πιθάρι» στο Γιαννούζι Αγρινίου.

kopipitas2016

Την εκδήλωσή μας λάμπρυνε με την παρουσία του ο χαλκέντερος και ακάματος πρόεδρος της ΠΟΠΣ κος Παναγιώτης Βαβουγυιός ο οποίος αποδέχθηκε ασμένως την πρόσκλησή μας και αψηφώντας το τσουχτερό κρύο και τα μπλόκα των αγροτών, ήρθε ολοπρόθυμα στο Αγρίνιο με τη σύζυγό του, για να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωσή μας.

Ο πρωτοπόρος και γεμάτος αγωνιστικότητα πρόεδρος κος Παναγιώτης Βαβουγυιός έδωσε ιδιαίτερο χρώμα και αίγλη στη Συνέλευσή μας και με τον πύρινο και εμπνευσμένο λόγο του μας ενημέρωσε για όλα τα προβλήματα των συνταξιούχων που λόγω της οικονομικής κρίσης διαρκώς πληθύνονται, αλλά μας μετάγγισε και την ελπίδα και την αισιοδοξία πως με την πάλη και τον αγώνα θα τα αντιμετωπίσουμε.

Εκατοντάδες εκλεκτά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου μας προσήλθαν αθρόοι μέσα σ’ ένα κλίμα χαράς και εγκαρδιότητας για να μετάσχουν στην κοπή της πίτας και να εκλέξουν το νέο Δ.Σ., δείχνοντας έτσι την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για το μέλλον του Συνδέσμου..

Στην αρχή ο δραστήριος πρόεδρός μας κ. Κων/νος Κουκόπουλος με την προσφώνησή του, απηύθυνε ευχές και ενημέρωσε τα μέλη μας για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας στο έτος 2015.

Στη συνέχεια με την ευλογία των αιδεσιμότατων π. Ευθυμίου Κουκούλη και π. Παναγιώτη Γρέντζελου έγινε ο αγιασμός και η κοπή της βασιλόπιτας, που προσφέρθηκε σε όλους μαζί με τον καφέ (προσφορά του Συνδέσμου).

Αμέσως μετά μια ομάδα της χορωδίας του «Ορφέα Αγρινίου», την οποία ευχαριστούμε θερμότατα για τη συνεχή παρουσία της, έτερψε το κοινό με τα μελωδικά τραγούδια που ερμήνευσε συνοδεία κιθάρας και φυσαρμόνικας.

Τη χορωδία αποτελούσαν οι κυρίες Νένα Ροντήρη, Αντιγόνη Ασημακοπούλου, Άννυ Τσιτσιμελή, Κων/ντία Ζαφείρη, Μαρία Ψηλού και οι κύριοι Σπύρος Παλιούρας, Γιάννης Τζαμούρας, Βασίλης Πάστρας, Βασίλης Γρηγορόπουλος, Παύλος Γρέντζελος, Στέφανος Κακαβούλας, Ηλίας Κωτσαρέλης και ο πρόεδρος του «Μ.Σ. Ορφεύς» κ. Θέμης Γαμβρούλης.

Ακολούθησε ομιλία απ’ τον κ. Νίκο Παπαδημητρίου για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συνδέσμου το 2015, που στέφθηκαν όλες με απόλυτη επιτυχία και προσέφεραν πολλές συγκινήσεις και πνευματική ανάταση σ’ όσους έλαβαν μέρος.

kopi-pitas2

Στο τέλος ο ταμίας του Συνδέσμου μας κος Γρηγόρης Παπαβασιλείου που διαχειρίστηκε με άψογο τρόπο τα οικονομικά, ανέγνωσε τον απολογισμό του 2015 και τον προϋπολογισμό του 2016, περιγράφοντας με ακρίβεια τα έσοδα και τα έξοδα που αφήνουν ένα αποθεματικό 10.000 ευρώ για το έτος 2016. Όλα τα στοιχεία εγκρίθηκαν παμψηφεί απ’ την εξελεγκτική επιτροπή.

Στη συνέχεια, αφού εξελέγη δι’ ανατάσεως της χειρός το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης αποτελούμενο απ’ τους κ.κ. Δημήτρη Ντάουλα, Χαράλαμπο Δημάδη και Παναγιώτη Καραγιώργο, διεξήγαγε με άψογο τρόπο την εκλογική διαδικασία και μετά την καταμέτρηση των ψήφων εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται απ’ τους κ.κ. Κων/νο Κουκόπουλο, Νικόλαο Παπαδημητρίου, Γρηγόριο Παπαβασιλείου, Βασίλειο Γρηγορόπουλο και την κυρία Κατίνα Ξυλωμένου.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι κύριοι Μπερερής Κων/νος, Μπίκας Απόστολος και Τσιούφης Κων/νος.

Έτσι έκλεισε η λαμπρή αυτή εκδήλωση κι όλοι αποχωρήσαμε πλήρως ικανοποιημένοι και αισιόδοξοι πως η πορεία του Συνδέσμου μας θα είναι και για το νέο έτος 2016 ελπιδοφόρα, καρποφόρα, επιτυχής και δημιουργική.

 

Με εξαιρετική τιμή για το Δ.Σ. του Συνδέσμου

 

Ο Πρόεδρος                                                                                Η Γενική Γραμματέας

 

Κων/νος  Κουκόπουλος                                              Αικατερίνη Ξυλωμένου