Κοπή Βασιλόπιτας και Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ.

Κοπή Βασιλόπιτας και Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ.

Μέσα σε μια χαρούμενη, ήρεμη και γιορτινή ατμόσφαιρα έγινε η κοπή της βασιλόπιτας και η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στην πολυτελή αίθουσα του κέντρου “Πιθάρι” στο Αγρίνιο. Εκατόν ογδόντα (180) εκλεκτά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, προσήλθαν αθρόοι στην εορταστική αυτή εκδήλωση, μέσα σ’ ένα κλίμα χαράς και εγκαρδιότητας, δείχνοντας έτσι την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για την πορεία και το μέλλον του Συνδέσμου.

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο ακούραστος και δραστήριος πρόεδρός μας κ. Κων. Κουκόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος σε όλους τους παρευρισκομένους, μας ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου στο 2018 και ζήτησε τη συμμετοχή όλων στους αγώνες που θα ακολουθήσουν στο 2019 για την ανατροπή όλων των αδικιών.

Στη συνέχεια με την ευλογία των αιδεσιμότατων Παναγιώτη Γρέντζελου και Ευθυμίου Κουκούλη, τελέστηκε ο αγιασμός για το νέο ενιαυτό και η κοπή της βασιλόπιτας που προσφέρθηκε σε όλους, μαζί με τον καφέ (προσφορά του Συνδέσμου). Το φλουρί έπεσε στον κ. Δημ. Τσαντήλα, που έλαβε ως δώρο από το Συνδεσμό μας μια ωραία εικόνα της Παναγίας.

Στη συνέχεια, μια ομάδα από τη χορωδία του “Μουσικού Συλλόγου Ορφέας” της πόλης μας, έδωσε μια μελωδική νότα στη σύναξή μας, ερμηνεύοντας μερικά ωραία τραγούδια με τη συνοδεία κιθάρας και φυσαρμόνικας. Θερμά την ευχαριστούμε που και φέτος με την παρουσία της ομόρφυνε και λάμπρυνε την εκδήλωσή μας.

Τη χορωδία αποτελούσαν οι κ.κ. Σπύρος Παλιούρας, Παύλος Γρέντζελος, Γιάννης Τζαμούρας και Ηλίας Κωτσαρέλης με τις υπέροχες κιθάρες και τη φυσαρμόνικα, ο Νίκος Ποσοτίδης, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, ο εκλεκτός πρόεδρος του Ορφέα κ. Θεμιστοκλής Γαμβρούλης και οι κυρίες Αντιγόνη Ασημακοπούλου, Μαρία Ψηλού, Έφη Γαμβρούλη και Κωνσταντία Ζαφείρη.

Ακολούθησε ενημερωτική ομιλία από τον κ. Νίκο Παπαδημητρίου για θέματα συνδικαλιστικά και αγωνιστικά του Συνδέσμου μας, ενώ ο κ. Βασίλης Γρηγορόπουλος αναφέρθηκε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας στο 2018, που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και προσέφεραν μοναδικές στιγμές, μεγάλες συγκινήσεις και τόνωσαν το θρησκευτικό και πατριωτικό μας συναίσθημα.

Στη συνέχεια, έγινε απολογισμός των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, έγκριση του Απολογισμού του 2018 και του Προϋπολογισμού του 2019, από τον ταμία κ. Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Όλα τα στοιχεία εγκρίθηκαν παμψηφεί από την Εξελεγκτική Επιτροπή. Κατόπιν, αφού εξελέγη το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης, αποτελούμενο από τους κ.κ. Δημήτρη Ντάουλα (πρόεδρος), Χαράλαμπο Δημάδη και Παναγιώτη Καραγιώργο, διεξήγαγε με άψογο τρόπο την εκλογική διαδικασία, όπου ψήφισαν 131 μέλη μας και μετά την καταμέτρηση των ψήφων, όπου πλειοψήφησε ο κ. Ν. Παπαδημητρίου, εξελέγη το νέο Δ.Σ. που απαρτίζεται από τους κ.κ. Κων/νο Κουκόπουλο, πρόεδρο, κ. Ν. Παπαδημητρίου, αντιπρόεδρο, κ. Κατίνα Ξυλωμένου, γενική γραμματέα, κ. Γιώργο Ροϊδη, ταμία και κ. Βασίλη Γρηγορόπουλο, υπεύθυνο επί των πολιτιστικών θεμάτων.

Ως αντιπρόσωποι για το πανελλήνιο συνέδριο της ΠΟΠΣ στην Αθήνα εξελέγησαν οι κ.κ. Κουκόπουλος Κων/νος, Παπαδημητρίου Νικόλαος, Στάθης Θωμάς, Ροϊδης Γεώργιος και Γρηγορόπουλος Βασίλειος.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι κ.κ. Παπαβασιλείου Γρηγόριος (πρόεδρος), Μπερερής Κων/νος και Μπίκας Απόστολος.

Έτσι ολοκληρώθηκε και η φετική λαμπρή εκδήλωση (εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση) που μας γέμισε με αισθήματα χαράς, ικανοποίησης, αισιοδοξίας και πίστης πώς θα ανατείλουν καλύτερες μέρες, φωτεινότεροι ορίζοντες, ανθρωπινότερες σχέσεις και πως η πορεία του Συνδέσμου μας για το νέο έτος 2019 θα είναι ευοίωνη, καρποφόρα, δημιουργική και επιτυχής.